ελενη κιοσσε

Αρχιτεκτων μηχανικοσ m.aRCH

ιστορια

Ονομάζομαι Ελένη Κιοσσέ, γεννήθηκα και εργάζομαι στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησα από το τμήμα Αρχιτεκτόνων μηχανικών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και το 2011 ίδρυσα το αρχιτεκτονικό μου γραφείο στον Εύοσμο, απασχολούμενη στον τομέα της μελέτης, της ανακαίνισης και της κατασκευής. Παράλληλα, συνεχίζω την εκπαιδευσή μου παρακολουθώντας μεταπτυχιακά σεμινάρια σε διάφορους τομείς του κλάδου. Από το 2012 εργάζομαι παράλληλα και στον τομέα της Δια Βίου Μάθησης, ως πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων, σε Κέντρα Δια Βίου Μάθησης και σε Ιδιωτικά και Δημόσια ΙΕΚ στα τμήματα της διακόσμησης.

παθοσ

Για μένα, η αρχιτεκτονική είναι κάτι περισσότερο από την ανέγερση κατασκευών. Πρόκειται για το σχεδιασμό ονείρων. Πιστεύω ότι κάθε χώρος έχει τη δυνατότητα να πει μια ιστορία, να προκαλέσει συναισθήματα και να ενισχύσει την ανθρώπινη εμπειρία. Ακούγοντας με προσήλωση τις φιλοδοξίες και τις ανάγκες των πελατών μου, ξεκινάω ένα ταξίδι για να μεταφράσω τα όνειρά τους σε απτά σχέδια που προκαλούν δέος. Η χαρά του να βλέπω ένα όραμα να ζωντανεύει είναι αυτό που τροφοδοτεί το πάθος μου και επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μου σε αυτό το εξαιρετικό πεδίο.

φιλοσοφια

Η σχεδιαστική μου φιλοσοφία περιστρέφεται γύρω από την εύρεση της τέλειας ισορροπίας μεταξύ μορφής και λειτουργίας. Πιστεύω ότι η εξαιρετική αρχιτεκτονική όχι μόνο αιχμαλωτίζει το βλέμμα αλλά ενισχύει και τον τρόπο που ζούμε, εργαζόμαστε και αλληλεπιδρούμε. Συνδυάζοντας καινοτόμες ιδέες σχεδίασης, βιώσιμες πρακτικές και σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια, προσπαθώ να δημιουργήσω χώρους που είναι οπτικά εντυπωσιακοί και στοχευμένοι. Με τα χρόνια εμπειρίας μου στον τομέα, έχω καλλιεργήσει μια ποικιλία δεξιοτήτων σε διάφορους αρχιτεκτονικούς κλάδους. Από κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους μέχρι και πολεοδομικό σχεδιασμό και έχω αντιμετωπίσει με επιτυχία ένα ευρύ φάσμα έργων.

εργα

Το ποικίλο χαρτοφυλάκιό μου παρουσιάζει μια σειρά από έργα που αντικατοπτρίζουν τη σχεδιαστική φιλοσοφία και την τεχνογνωσία μου. Από την ανακαίνιση σύγχρονων κατοικιών και επαγγελματικών χώρων μέχρι την εξολοκλήρου μελέτη τους και αδειοδότησή τους, κάθε έργο αφηγείται μια μοναδική ιστορία δημιουργικότητας, λειτουργικότητας και ικανοποίησης των πελατών. Είμαι πολύ περήφανη για τον αντίκτυπο που έχει η δουλειά μου στις ζωές των ατόμων και του περιβάλλοντός τους.

Ας δημιουργήσουμε κάτι εξαιρετικό

Είμαι ενθουσιασμένη που ξεκινώ νέα αρχιτεκτονικά ταξίδια και συνεργάζομαι με άτομα που μοιράζονται το πάθος για καινοτομία και σχεδιαστική αριστεία. Είτε οραματίζεστε ένα αριστούργημα κατοικίας, έναν δυναμικό εμπορικό χώρο ή ένα αστική κτίριο που εναρμονίζεται με το περιβάλλον του, είμαι έτοιμη να ζωντανέψω το όραμά σας. Μαζί, ας δημιουργήσουμε κάτι εξαιρετικό – έναν χώρο που εμπνέει, αναζωογονεί και αποτελεί απόδειξη της κοινής μας δέσμευσης για την αρχιτεκτονική λαμπρότητα.

Copyright © 2023. E.K. ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ & DESIGN