ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στην Ε.Κ. Αρχιτεκτονική & Design, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη σειρά αρχιτεκτονικών υπηρεσιών για να ζωντανέψετε το όραμά σας. Με την τεχνογνωσία μας, την προσοχή στη λεπτομέρεια και τη δέσμευσή μας στην αρτιότητα, είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή λύσεων που καλύπτουν τις μοναδικές σας ανάγκες. Δίνουμε προτεραιότητα στην ικανοποίηση των πελατών πάνω από όλα. Αφιερώνουμε χρόνο για να κατανοήσουμε τους μοναδικούς στόχους, τις προκλήσεις και τις ανάγκες σας για να προσαρμόσουμε τις υπηρεσίες μας ανάλογα. 

 

Ανακαινίσεις Επαγγελματικών Χώρων

Ειδικευόμαστε στη μετατροπή των επαγγελματικών και εμπορικών χώρων σε περιβάλλοντα που εμπνέουν επιτυχία. Είτε θέλετε να ανανεώσετε το κατάστημα λιανικής, το εστιατόριο, το γραφείο, το ξενοδοχείο ή άλλη εμπορική εγκατάσταση, έχουμε την τεχνογνωσία να δημιουργήσουμε λειτουργικούς, αισθητικά ευχάριστους χώρους που ευθυγραμμίζονται με τους στόχους της επωνυμίας και της επιχείρησής σας.

Ανακαινίσεις Κτιρίων - Κατοικιών

Eιδικευόμαστε στη μεταμόρφωση κατοικιών μέσω της ολοκληρωμένης σειράς υπηρεσιών ανακαίνισης. Με το πάθος μας για το σχεδιασμό, τον σχολαστικό σχεδιασμό και την εξειδικευμένη δεξιοτεχνία, είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία χώρων που αντικατοπτρίζουν το μοναδικό σας όραμα και βελτιώνουν τον τρόπο ζωής σας

Βεβαιώσεις μηχανικού (για μεταβιβάσεις κλπ.)

Η βεβαίωση μηχανικού ήταν απαραίτητη για τις μεταβιβάσεις όλων των ακινήτων. Πλέον, έχει αντικατασταθεί από την Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου (ΗΤΚ)

Βιοκλιματικός Σχεδιασμός Κατοικιών

Ενσωματώνοντας αρχές βιοκλιματικού σχεδιασμού στα σχέδια του σπιτιού μας, δημιουργούμε χώρους που δεν είναι μόνο όμορφοι και λειτουργικοί αλλά και περιβαλλοντικά υπεύθυνοι.

Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου

Η Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου (ΗΤΚ) και η Ταυτότητα Αυτοτελούς Διηρημένης Ιδιοκτησίας (για διαμερίσματα) είναι ένας ηλεκτρονικός φάκελος, ο οποίος...

Κατασκευή Φωτορεαλιστικών Μοντέλων

Οι πρωτοποριακές μας δυνατότητες τρισδιάστατης απεικόνισης σάς επιτρέπουν να βιώσετε το έργο σας πριν ξεκινήσει η κατασκευή. Μέσω λεπτομερών αποδόσεων και εικονικών περιηγήσεων, μπορείτε να αποκτήσετε ρεαλιστική κατανόηση του σχεδιασμού, να λαμβάνετε τεκμηριωμένες αποφάσεις και να διασφαλίζετε ότι το τελικό αποτέλεσμα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Μελέτη - Κατασκευή Κατοικιών

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη και την έκδοση Άδειας Δόμησης για την εκτέλεση οποιασδήποτε εργασίας δόμησης και ανέγερσης

Άδειες καταστημάτων Υγιειονομικού Ενδιαφέροντος

Γνωστοποίηση Ίδρυσης και Λειτουργίας Καταστήματος Παροχής Υπηρεσιών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος. Ο ενδιαφερόμενος γνωστοποιεί ηλεκτρονικά στην αρμόδια αρχή την ίδρυση και την έναρξη λειτουργίας ΚΥΕ.

Εσωτερικός Σχεδιασμός και Σχεδιασμός Χώρου

Οι υπηρεσίες εσωτερικής διακόσμησης εστιάζονται στη δημιουργία ελκυστικών, λειτουργικών και οπτικά ελκυστικών χώρων που μεγιστοποιούν την παραγωγικότητα και αντικατοπτρίζουν...

Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

Αφορά αυθαίρετα ακίνητα χωρίς οικοδομική άδεια είτε ακίνητα με οικοδομική άδεια, τα οποία όμως έχουν υπερβάσεις αυτής.

Έγκριση Εργασιών Δόμησης Μικρής Κλίμακας

Η Άδεια Μικρής Κλίμακας είναι η άδεια που απαιτείται σε μικρότερης κλίμακας εργασίας και ανακαινίσεις.

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το ενεργειακό πιστοποιητικό παρέχει πληροφορίες σχετικά με την ενεργειακή απόδοση ενός κτιρίου. Συχνά χρησιμοποιείται για κατοικίες, κτίρια γραφείων, εμπορικά κτίρια και άλλες εγκαταστάσεις, και αποτελεί μια χρήσιμη πηγή πληροφοριών για τους ιδιοκτήτες ακινήτων και τους ενδιαφερόμενους αγοραστές.

About Us

Επισκεφθείτε το αρχιτεκτονικό γραφείο μας στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης για να συζητήσουμε το έργο σας και αφήστε την ομάδα μας να σας καθοδηγήσει προς ένα μέλλον εμπνευσμένης ζωής. Μαζί, θα δημιουργήσουμε χώρους που θα ξεπερνούν τις προσδοκίες σας και θα αποτελούν απόδειξη του μοναδικού σας οράματος.

Ελένη Κιοσσέ

Αρχιτέκτων Μηχανικός MArch – Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων Δ.ΙΕΚ

 

επικοινωνια

ωραριο λειτουργιασ

Social Media

Copyright © 2023. E.K. ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ & DESIGN